Nieuws

Nieuws

Strategisch belang Volantis in 2.0 Architecten
Als 2.0 Architecten zijn we de afgelopen tijd opzoek geweest naar een sterke partner en hebben die gevonden in Volantis Groep. Met al hun  werkmaatschappijen zijn zij sterk gegroeid en hebben ze volop geïnvesteerd in een multidisciplinaire organisatie, waarbij duurzaamheid, veiligheid en circulariteit speerpunten zijn.
Met het strategisch belang van Volantis in BenW Architecten in 2019 hebben beide organisaties de dienstverlening naar hun opdrachtgevers uit de Industrie en Logistiek met succes versterkt. Met de toevoeging van 2.0 Architecten zijn wij ervan overtuigd dat wij ook hier de dienstverlening voor onze opdrachtgevers, waaronder in de Zorg, zal uitbreiden en versterken.
Om nog meer toegevoegde waarde te leveren in Total Engineering, sterker te innoveren en groeien, bundelen we daarom onze krachten met Volantis. We zijn ervan overtuigd dat we met deze verbreding van diensten en integrale aanpak onze gewaardeerde opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn in het perspectief van nieuwe en toekomstige regelgeving. Wij zijn daarom trots om te kunnen melden dat we vanaf heden een strategisch partnerschap zijn aangegaan met Volantis.
Dit is een mooie toevoeging aan ons huidige portfolio.
Op deze manier kunnen wij onze verschillende opdrachtgevers nog meer voorzien van advies-, ontwerp- en managementwerkzaamheden op alle facetten die de projecten impliceren. Volantis versterkt onze dienstverlening nog verder op het gebied van Concept ontwikkeling, Circulariteit en 3D/ BIM ontwerpen en bouwen.

Samen met Jan Houwen, Bert Schepers en Joep Wielders van Volantis zal ook Eric Schellevis vanaf nu aan het roer van Volantis Architects staan. Jan Houwen en Bert Schepers blijven bestuurders van de Volantis Groep waar 2.0 Architecten onderdeel van gaat uit maken. Eric Schellevis blijft medebestuurder van 2.0 Architecten. Samen kijken wij uit naar een mooie tijd waarin we verder kunnen groeien!

Benieuwd wat onze multidisciplinaire aanpak voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag langs om dit met u te bespreken.