Entree sint Martinus weert

Zorgcentrum St. Martinus, in het centrum van Weert, is grotendeels vernieuwd. De nieuwbouw is allesbehalve traditioneel. In een moderne, ruime setting kunnen mensen er wonen en in alle rust en privacy verzorgd en behandeld worden.

De 'Longstay' verpleeghuisvleugel biedt huisvesting aan somatische cliënten. De appartementen bieden optimale huisvesting om zelfstandig te wonen. Voor onze opdrachtgever Land van Horne hebben we naast dit woon/zorggebouw eveneens de entree van het hoofdgebouw en het interieur opnieuw vormgegeven.

 

Aanvullende informatie

  • Projectadres: Emmasingel 25 te Weert
  • BVO: -
  • Bouwkosten: € 1.200.000,- excl. btw
  • Ontwerp: 2007
  • Oplevering: 2008
  • Opdrachtgever: Stichting Land van Horne
  • Gebruiker: Stichting Land van Horne
  • Projectarchitect: Edwin van der Wulp, Rob van Vugt
  • Medewerkers: Raiko Bloemers, Ves Verhaegh
  • Adviseurs: Ingenieursbureau de Kwaadsteniet, Klicktet adviseursbureau
  • Aannemer: Bouwmij Wijnen Someren bv
  • filter-chronologisch: 2006-2008
  • filter-grootte: kleiner dan 1000m2
  • filter-status: gerealiseerd