Nieuwe fase 2.0 Architecten

2.0 Architecten gaat een nieuwe fase in. In het ruim 75-jarige bestaan van het architectenbureau zijn er tot op heden drie generaties architect / eigenaar geweest. Vanaf 1 juli aanstaande zal hier een nieuwe verandering in plaatsvinden.

Na 16 jaar dienstverband en 12,5 jaar meebouwen als directeur/ eigenaar aan 2.0 Architecten is het voor Edwin van der Wulp tijd een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met veel mooie herinneringen, een beetje pijn in het hart, maar vooral met veel vertrouwen in de toekomst laat hij een gezond kantoor achter.
Eric Schellevis blijft met het team van 2.0 Architecten verder werken aan het onderscheidend architectenbureau met de speerpunten: Circulair Bouwen, Ontzorgen van de Opdrachtgever en uiteraard realiseren van Mooie Projecten. De kennis en ervaring die in de afgelopen jaren zijn opgebouwd, zullen bij vele nieuwe projecten ingezet worden.

Voor Edwin een stap van voorbereiding naar uitvoering van projecten, van de theorie naar de praktijk, van de schetsrol met de dikke stift naar hamer en spijker. Vanaf augustus 2019 gaat hij die nieuwe uitdaging aan bij Mertens Bouwbedrijf, om in Weert samen verder te bouwen aan de toekomst. Evenals bij 2.0 Architecten zal hij bij Mertens met veel plezier, energie en in alle openheid gaan werken aan innovatieve ideeën en mooie projecten. Onze wegen zullen zich ook ongetwijfeld in de toekomst blijven kruisen. Afgelopen jaren hebben we in Weert twee prachtige projecten in een 2.0 Architecten - Mertens samenwerking mogen realiseren; het nieuwe Kennis- en Expertise Centrum en het innovatieve woonzorgcomplex Zorgplein Martinus.

Names Edwin: Alle (oud) collega’s, opdrachtgevers en relaties bedankt voor het vertrouwen en de fijne manier waarop we samen hebben mogen werken.

En wij bedanken Edwin voor zijn constructief kritische blik en fijne samenwerking. Het gaat je goed!