de Beerendonck venlo

In opdracht van De Zorggroep heeft 2.0 Architecten het ontwerp gemaakt voor de herinrichting van het entreegebied van het bestaande verzorgingstehuis De Beerendonck. Hierbij is het restaurant getransformeerd en zijn er aparte ruimten voorzien voor het biljart en de bibliotheek.

Aanvullende informatie

  • Projectadres: Deken van Oppensingel 8 te Venlo
  • BVO: -
  • Bouwkosten: -
  • Ontwerp: 2011
  • Oplevering: 2011
  • Opdrachtgever: De Zorggroep
  • Gebruiker: De Zorggroep
  • Projectarchitect: Edwin van der Wulp, Piet Laumans
  • Medewerkers: Raiko Bloemers, Luc van Doorn
  • Adviseurs: -
  • Aannemer: Wanten Bouw
  • Interieurbouw: -
  • Fotograaf: Dick Holthuis Photography
  • filter-chronologisch: 2009-2011
  • filter-grootte: 1000m2 tot 5000m2
  • filter-status: gerealiseerd
  • Projectnummer: 1118