Inrichting Rabobank Venlo

Verbouw van het bestaande pand in Venlo Centrum. De publieksruimten van de Rabobanken Venlo e.o. zijn door 2.0 Architecten ingericht volgens het nieuwe concept binnen Rabobank, dat uitgaat van "aanloopplekken". Klanten worden ontvangen door de medewerkers en samen bespreken ze de zaken al staand aan de tafel. Even leunen tegen het bankje, een kort gesprek, een snelle afhandeling van de vraag en de klant kan weer tevreden verder gaan. De aanloopplekken zijn uitgevoerd in een rode houtsoort en voorzien van een verlichte gekleurde plint. De overige inrichtingselementen zijn door 2.0 Architecten in vorm, kleur en materialisatie afgestemd op deze plekken.

Aanvullende informatie

  • Projectadres: Peperstraat Venlo
  • BVO: 1.000 m²
  • Bouwkosten: € 200.000,- excl. btw
  • Ontwerp: 2004
  • Oplevering: 2005
  • Opdrachtgever: Rabobank Venlo
  • Gebruiker: Rabobank Venlo
  • Projectarchitect: Marion Pieters
  • Medewerkers: Raiko Bloemers, Ves Verhaegh
  • Adviseurs: Thissen installatietechniek, Energa-Elektra
  • Aannemer: Janssen bouwgroep
  • Interieurbouw: Jos van Rensen interieurmakers
  • Fotograaf: Zebra
  • filter-chronologisch: 2003-2005
  • filter-grootte: kleiner dan 1000m2
  • filter-status: gerealiseerd
  • Projectnummer: 0410