WoonZorgComplex Ospel

Scheiden van wonen en zorg? In Ospel heeft 2.0 Architecten voor stichting Land van Horne een woonzorgcomplex ontwikkeld voor 39 bewoners, waarbij het scheiden van wonen en zorg is doorgevoerd. Naast de ruime wooneenheden en een groot atrium, welke fungeert als een gemeenschappelijke binnenruimte, huisvest het gebouw een recreatie/multifunctionele ruimte en de nodige zorg ondersteunende ruimtes.

Aanvullende informatie

  • Projectadres: Annastraat te Ospel
  • BVO: 4.300 m²
  • Bouwkosten: € 2.500.000,- excl. btw
  • Ontwerp: 2000
  • Oplevering: 2004
  • Opdrachtgever: Woningstichting Nederweert
  • Gebruiker: Stichting Land van Horne
  • Projectarchitect: Ton Kleinjans
  • Medewerkers: Jeroen Boumans
  • Adviseurs: Van Aarle de Laat, Adviesburo J.H. De Kwaadsteniet
  • Aannemer: Bouwbedrijven Jongen / VolkerWessels
  • Interieurbouw: -
  • Fotograaf: 2.0 Architecten
  • filter-chronologisch: 2003-2005
  • filter-grootte: 1000m2 tot 5000m2
  • filter-status: gerealiseerd
  • Projectnummer: 0038